Εργαστήριο Χειροποίητων Φωτιστικών

Kατασκευή Χειροποίητων Φωτιστικών

Πρωταρχική δραστηριότητα της εταιρίας Galaxias Home Lighting είναι η κατασκευή χειροποίητων διακοσμητικών φωτιστικών εσωτερικού χώρου.

Αναλαμβάνουμε Ειδικές Κατασκευές

Όλα τα φωτιστικά που θα βρείτε στον κατάλογό μας προσαρμόζονται σε διάσταση, χρώμα και υλικά.

Επισκευή Φωτιστικών

Για οποιαδήποτε ζημιά ή αλλαγή θέλετε το εξειδικευμένο προσωπικό μας, είναι δίπλα σας για να επισκευάσει ή να βελτιώσει το υπάρχον φωτιστικό σας!

Συνέχεια ανάγνωσης

Δείτε πως θα έρθετε ή επικοινωνήστε μαζί μας

Πελασγίας 28, 12136 Περιστέρι
T: 210 5730024

Ωράριο Καταστήματος

Σας περιμένουμε στο κατάστημα μας, όπου μπορείτε να δείτε ένα μεγάλο μέρος της συλλογής των φωτιστικών μας, να παραγγείλετε το δικό σας ή να σχεδιάσουμε μαζί το φωτιστικό των ονείρων σας!

09.00 π.μ. – 09.00 μ.μ.

09.00 π.μ. – 03.00 μ.μ.

Συνέχεια ανάγνωσης

Σχετικά με την εταιρεία

Επιλέξτε ή σχεδιάστε το νέο σας φωτιστικό!

Η εταιρία Galaxias Home Lighting διατηρώντας μια μακρόχρονη πορεία στην χειροποίητη κατασκευή φωτιστικών εσωτερικού χώρου συνεχίζει την οικογενειακή παράδοση από το 1971 παρουσιάζοντας μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, με δυνατότητα επιλογής από μοντέρνα, νεοκλασικά και κλασικά σχεδία, για λύσεις οικιακού φωτισμού αλλά και επαγγελματικών χώρων, όπως ξενοδοχεία και χώρους εστίασης.

Το κατάστημα μας

Στο ανανεωμένο μας κατάστημα λειτουργεί μια πλήρως εξοπλισμένη μονάδα παραγωγής όπου συνδυάζοντας την πείρα με τη δημιουργικότητα μας κατασκευάζουμε φωτιστικά υψηλής αισθητικής και λειτουργικότητας με βάση τις αναγκές των πελατών. Όλα τα προϊόντα είναι χειροποίητα και παράγονται κάτω από συνεχείς ελέγχους ώστε να διασφαλίζεται η ποιοτική τους αξία καθώς και η ασφάλεια χρήσης από τον καταναλωτή.

Custom-made designs

Η εξειδικευμένη ομάδα της Galaxias Home Lighting αναλαμβάνει με υπευθυνότητα project που απαιτούν πιο προσωποποιημένες εφαρμογές. Επίσης κατασκευάζουμε κατά παραγγελία σχέδια (custom-made designs) βάση των αναγκών και επιθυμιών του πελάτη με οποιαδήποτε παραλλαγή σε μέγεθος χρειάζεται έτσι ώστε να επιτευχθεί το καλύτερο αποτέλεσμα αισθητικής και φωτισμού στον χώρο.

Πελασγίας 28, 12136 Περιστέρι

210 5730024

Συνέχεια ανάγνωσης

Οι δραστηριότητες της εταιρίας Galaxias Home Lighting περιλαμβάνουν την κατασκευή χειροποίητων διακοσμητικών φωτιστικών εσωτερικού χώρου σε μοναδικά σχέδια με άριστη ποιότητα πάντοτε σε συνδυασμό με χαμηλές τιμές.
Η πολυετής πείρα του σχεδιαστικού και κατασκευαστικού τμήματος της εταιρίας μας, έχει αξιοποιηθεί με στόχο τη δημιουργία μιας πλήρους γκάμας προϊόντων, η οποία εμπλουτίζεται σε συνεχή βάση. Κατασκευάζουμε μοντέρνα και κλασικά φωτιστικά καθώς και πολυέλαιους.

Σκοπός μας είναι να δημιουργήσουμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τον πελάτη προσφέροντας του λύσεις φωτισμού για κάθε χώρο. Δραστηριοποιούμαστε τα τελευταία 46 χρόνια, επενδύοντας καθημερινά στις νέες τεχνολογίες, θέλουμε πάντα να ξεχωρίζουμε για την σχεδίαση και υλοποίηση φωτιστικών, σεβόμενοι τις ανάγκες του κάθε χώρου, το οικολογικό αποτύπωμα που ο φωτισμός μας αφήνει μέσω της κατανάλωσης ρεύματος και την οικονομική επιβάρυνση από την χρήση τους.

Η εταιρία δημιουργήθηκε το 1971 από το Χρήστο Καραμήτρο, έχοντας ως αποκλειστικό αντικείμενο την κατασκευή και εμπορία φωτιστικών.
Πάντα δουλεύοντας με μεράκι και γούστο δημιουργούσαμε διακοσμητικά φωτιστικά για επαγγελματικούς και οικιακούς χώρους που μας καθιέρωσαν σαν μια σοβαρή και αξιόλογη εταιρία στο χώρο του φωτισμού.
Το 2012 αναλαμβάνει η νέα γενιά, δημιουργώντας την εταιρία Galaxias Home Lighting, φέρνοντας νέες ιδέες, συνεχίζοντας την οικογενειακή παράδοση και επεκτείνοντας τις δραστηριότητες της επιχείρησης.
Η έδρα της εταιρείας, βρίσκεται στην οδό Πελασγίας 28 στο Περιστέρι. Στο πρόσφατα ανανεωμένο μας χώρο θα βρείτε μεγάλη ποικιλία διακοσμητικών φωτιστικών για όλες τις χρήσεις.

Περισσότερα Άρθρα...